Om Garn&Craft

Garn&Craft er både en webshop og en fysisk butik i Kolding. 

 

Garn&Craft tilbyder garner, der er udvalgt efter deres kvalitet, men også i høj grad efter bæredygtighed og hensyn til miljø. Flere af garnerne er GOTS certificerede og de er alle sporbare.

 

Garn&Craft laver selv opskrifter, men har også garner, der passer til alle de opskrifter, de super dygtige strikdesignere laver. Mange af mine egne opskrifter, bruger kun lidt garn, og er oplagte muligheder for at få brugt de rester, man har liggende. 

 

Garn&Craft ejes Helle Skov Sørensen. Jeg har 40 års erfaring med strik og er uddannet folkeskolelærer. Jeg er også uddannet i Craft Psykologi ved Anne Kirketerp. 

 

Jeg drømmer om at skabe et kreativt univers, hvor ikke kun strik er i fokus, men alle de skønne former for craft der findes. Der er så mange gode ting, vi kan opnå, når vi bruger vores hænder. Jeg elsker at lære nyt, og har gang i rigtig mange ting. Jeg ønsker, at vi skal inspirere hinanden, hjælpe hinanden og dele med hinanden. Derfor har jeg også startet en Voksenfritter, sammen med 3 andre skønne craftere. Her kan vi mødes og inspirere hinanden og dele erfaringer. 

 

Du finder også Garn&Craft på Instagram og Facebook