Om Garn og Craft

Om Garn og craft

Hos Garn&craftvægtes miljø og bæredygtighed højt. Derfor finder du et lille lækkert udvalg af eksempevis lokale garner, GOTS cerficerede garner, økogiske garner og naturligvis egne plantefarvede garner. 

Vi har ikke et stort varelager, da det giver meget spild og kræver meget plads. I stedet er der hos Garn&craftfokus på bæredygtige garner og produkter.

Garn&crafter ejet af Helle Skov Sørensen, jeg har strikket siden jeg var 6 år gammel og er uddannet folkeskolelærer. Jeg er også uddannet i Craft Psykologi og elsker at lære fra mig og lære nyt.

Garn&crafter både en webshop og en fysisk butik i Kolding.

 

 

 

Butikken 

Du finder butikken i Koldings Latinerkvarter, Låsbygade 42b.

Her tilbyder jeg en række bæredygtigt producerede garner, danske garner og egne plantefarvede garner. 

Har du brug for strikkehjælp, er du meget velkommen. Hækling er jeg ikke så ferm til endnu, men jeg kan det mest basale. 

1. torsdag i måneden holder jeg åbent helt til kl. 21.00, og du er velkommen med dit krea. Der vil være kaffe/te på kanden og mulighed for at købe et stykke kage.

 

Åbningstider:

Mandag lukket

Tirsdag lukket

Onsdag 10-17

Torsdag 12-19

Fredag 10-17

Lørdag 10-14

Søndag lukket

Solfarvning og plantefarvning

Jeg farver med plantefarver på strømpegarn og andre lækre kvaliteter. Garnet der farves på, er fuldt sporbart og produceret under miljøvenlige forhold. En del af garnerne er økologiske eller GOTS certificerede, men den mærkning kan garnerne ikke få efter farvning, da planterne jeg farver med ikke er økologiske.

Strømpegarnerne bliver primært farvet i drivhuset, hvor jeg solfarver. Det er en skånsom process, hvor der bruges meget små mængder vand, energi og plantematemateriale. 

Jeg plantefarver mest med lokale planter, høstet i Kolding og opland og undgår så vidt muligt at bruge kemi og importerede planter i processerne. 

 

 

   

 

 

 

 

Instagram

@garnogcraft