Fødselsdag og andre festligheder

Oprettet d.

Fødselsdag og andre festligheder

1 års fødselsdag

Garn og Craft fylder 1 år 1. juni. 

 

Det fejrer vi med gode tilbud fra 1. juni til 8. juni

Du finder bla gode tilbud på Merino120 og Bold / Bold Color fra Lang Yarns, der udgår af butikkens sortiment. Det sælges så længe lager haves. 

Der er også tilbud på broderikits fra Krea By Kræér, hæklenåle fra Kremke Soul Wool og Karma Cotton Recycled fra Kremke Soul Wool.

 

WWKIP


Hos Garn og Craft fejrer vi den internationale strik-i-det-offentlige-rum-dag med en lille plattejagt, besøg af Kirsten Nyboe og masser af craft.

Vi dækker op til craft-hygge i p-båsene foran butikken, hvor du kan sætte dig med dit håndarbejde og hygge et par timer. Det er muligt at medbringe mad fra nogle af de skønne spisesteder i området. Er du til en kold øl eller en lille drink, har Domhuset sørget for udeservering.

Vi får besøg af Kirsten Nyboe, der netop er udkommet med en skøn bog om garn-farvning. Hun kommer fra 11-15, hvor du kan købe hendes bøger og opskrifter, få tips og en god snak.

Lommen Fuld af Uld sender live fra butikken fra kl. 10.00. Har du lyst til at dele ud af dine projekter, snakke garn eller andet, så er du meget velkommen til at sætte dig sammen med Marie.

 

Der er ophængt nogle platter i området. Kan du finde dem alle sammen, er du med i lodtrækningen om 3 lækre præmier fra butikken.

Ud over p-båsen foran Garn og Craft, kan du også sidde og strikke hos Husted Dans i gården, i gården hos Nicolai,

Mine piger står desuden hos Nicolai for Børn fra 11-14 og viser, hvordan man kan solfarve garn med planter fra haven og naturen.

Latinerkvarteres Dag

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Latinerkvarterets dag d. 8 juni.

Det bliver en dag, hvor der vil summe af liv i kvarteret. ☀️

Butikker, restauranter, borgere, grundejerforening, kulturinstitutioner m.fl. vil vise kvarterets mange fortrinligheder frem 😍

 

Følg Latinerkvarteret Kolding på Facebook