Godt nytår

Oprettet d.

Godt nytår

 

ZallaKnit 2022

2022 var et dejligt år for ZallaKnit. 

Jeg holdt mine først workshops i Craft Psykologi og deltog i den nye strikkefestival Masker i Marsken, og det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg skal være med der. Det var en rigtig god oplevelse. 

Jeg var også så heldig, at en sød keramiker på Fanø, Melby Keramik, havde et udvalg at mit plantefarvede strømpegarn og kits i forbindelse med Fanøstrik. 

ZallaKnit 2023

Jeg er stille og roligt i gang med at starte op med garnsalg igen og holder til i Det gamle posthus i Kolding, hvor jeg er en del af et butiksfællesskab med lokale små erhvervsdrivende.

 

Strik og craft er stadig mere populært, og der kommer hele tiden nye til. De gamle dyder som reperation og genbrug er også på vej tilbage, og det er så vigtigt, at vi bremser op kigger på vores forbrug. Strik og andre crafts er vigtige for vores trivsel og kan give en nødvendig ro i en travl hverdag. 

 

Mit 2023 skal bruges på at udvikle ZallaKnit, både som webshop og som fysisk butik. Jeg er netop nu i gang med at planlægge kurser og workshops for de næste måneder.

Jeg drømmer om et strikkefællesskab, hvor vi kan mødes til hygge og inspiration, og hvor vi kan hjælpe hinanden. 

Voksenfritteren

Jeg har, sammen med andre gode kræfter, startet en Voksenfritter i Kolding, hvor vi mødes og hygger omkring craft hver 2. onsdag.

 

Tanken er, at vi kan hjælpe hinanden, dele ud af vores erfaringer og hjælpe nye i gang. Vi har garnbytte-hylde og en værktøjskasse til fri afbenyttelse for alle.

 

Her kan du lappe tøj, sy knapper i og andet praktisk i forbindelse med reperation af tøj. Vi holder til i Bæredygtighedshuset og du kan finde os på Facebook og Instagram som Voksenfritteren.