Masser af nyt på vej

Oprettet d.

Masser af nyt på vej

I løbet af april er der sket rigtig meget hos mig. 

Firmaet har skiftet navn fra Zallaknit til Garn og Craft. Navneskiftet skyldes flere ting, men primært skyldes det, at garnet oprindeligt stammer fra en garnbutik, jeg havde sammen med en god veninde for 15 år siden. Vi er stadig gode venner, men denne gang starter jeg butik alene og derfor gav det mening at få nyt navn og ny identitet. 

Garn og Craft har som mål at blive et kreativt fællesskab, hvor vi kan mødes til workshops, hvor vi lærer teknikker inden for strik, men også hvor vi kan lære nye håndværk og teknikker. Med min baggrund som skolelærer og uddannet i Craft Psykologi, vil jeg også rigtig gerne formidle, undervise og dele ud af min viden. 

For at kunne slå mig løs med alle mine ideer, har jeg nu fundet et super fint lokale, hvor jeg kan have garnbutik og plads til workshops. Jeg har også andre produkter fra små danske firmaer og craftere. Derfor vil du både kunne finde kaffe, broderi-kits og lækker sæbe i butikken. 

Der vil naturligvis også være masser af garn. Jeg forhandler garn fra CaMaRose, Lang Yarns, BC Garn, Kremke Soul Wool og Better Yarn. Der vil løbende komme flere garner på hylderne. 

Jeg vil også fortsætte med at plantefarve, men det vil kun blive i små portioner.

Jeg glæder mig rigtig meget til at byde jer velkommen i butikken i Låsbygade i Kolding inden længe.