Sommer i Garn&Craft

Oprettet d.

Sommer i Garn&Craft
Sommer i Garn&Craft
Sommer i Garn&Craft
Sommer i Garn&Craft

Butikken og webshoppen holder åbent hele sommeren, og jeg glæder mig til at hilse på jer, der slår vejen forbi butikken. 

 

Du kan stadig nå at strikke lidt skønne sommertoppe. Her kan jeg anbefale vores lækre bomuldsgarner. Vi har 3 økologiske bomuldsgarner og 1 genbrugsgarn. Sami fra Amano, Pima Bomuld fra CaMaRose, Alba fra BC Garn og Karma Cotton fra Kremke Soul Wool.

Der er også Linello fra Lang Yarns der er et skønt garn i hør, bomuld og viskose og Løvetand fra CaMaRose er et rigtig lækkert økologisk hørgarn. Hør er et fantastisk sommergarn, der virker kølende og hør bliver smukkere i brug og kan få et helt silkeagtigt look i brug. 

Du kan også gå i gang med lidt lunere strik til efteråret. Selv er jeg gået i gang med Flora Pullover fra Hanne Rimmen i Midnatssol fra CaMaRose og Robinia Sweater fra Anne Ventzel i en blanding af Høst fra CaMaRose og Cashair Plantefarvet.

 

Der er åbent onsdag-lørdag, men er I nogle stykker, der gerne vil have butikken for jer selv et par timer, så skriv endelig, så finder vi et tidspunkt, hvor I kan hygge i fred og ro i butikken.