Godt nytår

Oprettet d.

Godt nytår
Godt nytår
Godt nytår

Først må jeg bare sige 1000 tak for jeres opbakning i 2023. 

Jeg åbnede butik i Koldings Latinerkvarter 1. juni, og jeg er blevet taget rigtig fint imod. Der kommer så mange søde kunder i butikken og til mine arrangementer og kurser. 

Jeg elsker alle de gode snakke, og jeg bliver så glad, når jeg kan hjælpe jer godt i gang eller godt videre med jeres strik. 

I 2024 kommer der lidt flere garner på hylderne, og jeg glæder mig til at vise jer alt det lækre der dukker op i løbet af foråret. Jeg er nemlig kommet til at shoppe lidt. 

Der er allerede kommet fine strømpegarner fra Gründel:

Pearl med lidt cashmere, der gør det ekstra lækkert og velegnet til blød babystrik, huer og tørklæder.

Madena, der er et klassisk strømpegarn, men med farveeffekter, der gør strømpestrikningen lidt sjovere.

 

Jeg kunne ikke helt vente til 2024 med Rauma garnerne. Dem har jeg drømt om længe, og nu skulle det være. Jeg er især begejstret for deres norske uld og for deres store udvalg af opskrifter. De har både de helt klassiske uldtrøjer med smukke mønstre og det mere moderne strik, hvor nye strikdesignere som Laura Dalgaard, Spektakelstrik og Ingunn Birkeland har designet for dem. 

Jeg har valgt at starte ud med 3 kvaliteter, der alle er rent norske garner, med alle de gode egenskaber fra ulden. Alle 3 garner egner sig også rigtig godt til tovning/filtning.  Fivel, Vams og Finull er både i butikken og på webshoppen, og mon ikke der kommer flere farver til i løbet af 2024. Der er helt fantastisk mange farver at vælge mellem, men jeg er startet lidt blødt ud. 

 

Der er også masser af aktiviteter og arrangementer i 2024. Du kan blandt andet komme til:

Bobler og broderi

Cider og Craft

Løbbinding

Sæt dit garnlager i spil

Gourmetstrik

 

Jeg håber, at vi ses i 2024.

Kærlig hilsen

Helle